Helgstalltjänst

Idag är det lördag = stalltjänst.

Vi var klara med utsläppet, mockningen och höpåsarna ca halv 9 och nu har vi ätit frukost och slappar lite vid datorn.
Nu ska vi ut och byta hästar och sen ska jag och Tompa rida Sunnie. Jag ska bara jogga henne lite och Tompa ska väl skritta och trava så mycket han kan och orkar. Det är jobbigt och svårt när man inte är van :)

Det var väl allt för mig för nu :)


Kommentarer
Postat av: Ina Jacobsen

Sv. Det är alltså så pass många som inte jobbar vidare. Förstår det eftersom det kan bli för mycket av det goda, men en utbildning med hästar är aldrig "bortkastat" eftersom det ger otroligt fina ledarskapsförmågor! Finns ju flera studier på att man genom att handkas med hästar får bättre ledarskapskunskap.

Unghästberidare, vad härligt. Att utveckla en häst från grunden och se den växa fram är verkligen lycka. Har varit med och ridit in många hästar genom åren (mycket pga av att jag är så kort och fick oftast ta turerna på de minsta ponnisarna, haha) och det är roligt men vilket tolamod man måste ha. Hoppas de kommer gå bra för dig :)

Mina planer för framtiden innom hästfaktorn är att börja tävla i körning med Amigo och Fanny (som jag kört in själva)och sedan sattsa på det. Tycker körningen är så förbaskat roligt! Så jag hoppas genom hårt träning kunna nå långt där och kanske långt framöver kunna lära ut mina körkunskaper...Ska bli kul att se vart det hela bär av ;) Jag har mina studer vid sidan också därav att jag inte riktigt vet exakt hur mycket tid jag kan lägga på hästarna, men sattsa ska jag!



ha de gott

kram Ina

2010-02-06 @ 19:08:13
URL: http://inajacobsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0