Stor diss !




Idag skulle jag bara vilja dissa en sak:

Jag vet inte hur många gånger jag har kommenterat något positivt på en blogg, och kanske till och med ställt en fråga, utan att bloggaren har svarat på kommentaren. Stor eller liten blogg, det kvittar.

Nu ska jag inte dra alla bloggare över en kam, vissa svarar jättebra på alla sorters kommentarer !

Men jag kan säga såhär att det är oftast lite större "ungdoms"hästbloggar som ser sig själv lite högre än alla andra och som tycker att en kommentar som lyder: "Gullig ponny ! :) Hur gammal är han ?" är en självklar kommentar som inte behöver svaras på. Hur lång tid tar det att svara på en kommentar ? Är det så himla svårt att skriva ett litet tack ?

Sen klagar de på att de bara får elaka kommentarer och att de ska sluta blogga bara för att alla kommenterar så elakt eller för att de inte får några kommentarer alls.

Dålig stil tycker jag !

Har man en blogg får man dessutom tåla all sorters kritik. Kan man inte ta lite skit ska man inte ha en blogg där man blottar sitt privatliv. Ha en mer ytlig blogg där du inte skriver så mycket om dig själv istället då !

Jag själv svarar ALLTID på alla kommentarer om det går att svara till en blogg eller en mail. Nu får jag inte jättemycket kommentarer och det är också en sak jag är trött på.. Hur lång tid kan det egentligen ta att skriva en liten rad som svar på en fråga man ställt i inlägget ?

Vi kan göra ett litet test:


Är du en person som är bra på att svara på kommentarer och brukar du kommentera andra bloggar ofta? :) 


Jag brukar inte ta ut min ilska i bloggen men jag tycker att det börjar bli för mycket.



Kommentarer
Postat av: Emma

Jag brukar aldrig kommentera

2010-07-27 @ 17:05:48
Postat av: Anonym

jag kommenterar lite då och då, och om jag någon gång skulle få en kommentar på min lilla lilla blogg som jag nästan helt glömt bort, så svarar jag ^^

2010-07-27 @ 18:00:49
URL: http://susannafalk.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Förr brukade jag svara på alla kommentarer och kommentera andras bloggar för att få läsare, men helt ärligt så orkar jag inte det längre... xP Kan kommentera ibland om det är något riktigt intressant som jag tycker att bloggaren bör få höra om. Sen FÖRSÖKER jag svara på i alla fall frågor men ibland tänker jag att jag kan göra det senare men glömmer det sen... :P Jag vill inte påstå att jag får många kommentarer längre (fick fler förr när jag bloggade mer) men jag tycker att det tar för mycket tid att sitta och svara på alla kommentarer, då skriver jag hellre ett inlägg extra...



Men jag håller med dig, blir själv irriterad när man inte får något svar på det man frågar... :P

2010-07-28 @ 18:25:40
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: karin "your olny friend in the world" hallén

jag svarar alltid på dina frågor, speciellt när det handlar om vad cabbarét äter :D

2010-07-28 @ 22:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0