Dagens ridning


Blir nog inte så mycket uppdatering idag då internetet är supersegt !

Sunnie var en riktig pina att rida idag. Ett tag gick hon inte ens i form i vänstervarvet utan körde bara upp huvudet och protesterade. Och ett tag så kunde jag inte lägga på ben för då blev hon stressad och tappade takten i traven och galoppen. Det är inte kul med sånna dagar. Fast det kan ju inte alltid gå bra heller.

Jag red i 1 timme och 45 minuter (40 minuters fram- och avskrittning är då medräknad). Jag rider aldrig så länge i padock annars men när hon var så käftig och stressad så ville jag verkligen jobba igenom henne. Och det gick till slut och på slutet var hon fin. Det var också först då jag började hoppa de små hindren. 

Jag satte upp 2 låga räcken på ena långsidan med 15 meter i mellan. Där fick vi in 4-7 galoppsprång så hon har fått en väldigt reglerbar galopp, det är ju positivt :)


Det blev inget jobbat med Amelia nu. Johanna skulle iväg så om vi hinner ska vi ta det ikväll. Annars får hon vila idag igen..



Sunnie Girl.

När Tompa slutar ska vi åka till Trollhättan med Sanna och Skåne. Vad vi ska göra har jag inte fattat än men det blir nog kul ändå :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0