Dagens ridning

God morgon !

För en gångs skull så har jag redan vart uppe i 5 timmar ;) Byggarna kom i morse och kollade på läckan. Och eftersom jag ändå var uppe och pigg så gick jag till stallet när de var klara. Jag hade tänkt hinna rida båda hästarna nu på morgonen men efter jag red Sunnie blev det alldeles för varmt så Amelia får vänta tills ikväll, om jag hinner.

Jag joggade Sunnie på åkern. Det var ganska varmt när jag red henne så hon var lite matt. Jag red i ca 30 minuter och hon var våt av svett, stackarn.

Jag hoppas verkligen inte att det är såhär varmt på lördag. Det var det förra året när vi tävlade i Essunga och då kom vi inte ens över oxern på framridningen för att Sunnie var så trött av värmen. Väl inne på banan gick det sådär men hon stog emot väldigt mycket..

Efter ridturen lät jag Sunnie stå kvar i stallet med hö och vatten. Hon älskar att vara inne på dagarna, då slipper hon alla blinningarna. Lite senare i eftermiddag går jag dit och släpper ut henne igen, så hon går ute på natten. Hon fick sällskap av en av Johannas hästar idag. Igår upptäckte jag att han hade otroligt mycket mugg i karlederna på bakbenen som bara har blossat upp under några dagar. Så idag plockade vi in honom och smörjde muggen med mjukgörande salva. Imorgon kommer förhoppningsvis veterinären så att stackarn kan få antibiotika.

Nu ska jag sätta mig med glass framför tv:n och slappa lite innan jag går ut och målar :)

(Ingen bild idag då internet är otroligt segt)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0