Dagens ridning x2


Ridningen idag gick bra.

Sunnie: Red henne som sagt på åkern. Jag skrittade fram i ca 30 minuter. Jag hade egentligen velat skritta henne en längre stund men jag hade inte tid med det idag.. 
Tyvärr hade stubbåkern inte torkat upp ordentligt efter regnet så jag kunde inte galoppera runt hela. Men Sunnie tyckte det var kul ändå och tog i fullt ut när jag släppte henne. Jättekul :)

Hiawhata: Han skulle bara travas mest och verkligen slappna av. Han var faktiskt riktigt fin i traven på slutet. Jag hade bara velat att han skulle "trampa ut" steget fullt men annars är jag jättenöjd !


Det blev inget jobbat med Amelia idag. Jag blev av någon konstig anledning jättegrining efter jag red Hiawhata (jag är ett sånt hormonmonster ibland :S) och jag brukar försöka att inte rida när jag är grinig för jag vill inte ta ut min ilska på hästen. Jag låter hellre hästen vila istället för att bli arg på den utan anledning.
Så vi får jobba med Amelia imorgon istället :)


Nu ska jag lägga mig och mysa framför en film med Tompa. Jag ska nog sova ganska tidigt idag så att jag inte är så tvär imorgon ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0