Trevlig middag


Nu ikväll var jag iväg på en jättetrevlig middag med klassen och lärarna. Det känns så hemskt att aldrig träffa de flesta av lärarna igen ! Det var nog inte någon som inte grät en tår ikväll.

I alla fall. Imorgon hade jag tänkt hoppa Sunnie. Det är sista chansen innan hon åker hem eftersom jag ska upp och rida henne jättetidigt på torsdag innan mamma kommer och hämtar hem henne.
Jag har inte bestämt mig för någon speciell övning än men tänkte leta upp några gamla övningar och sätta upp dem. Har jag tur kanske jag kan få tag på en kamera och kan lägga upp filmerna här :)

Som sagt så åker Sunnie hem jättetidigt på torsdag. Det kommer kännas konstigt att vara hästlös den sista dagen, det har aldrig hänt mig förut.

Och nu när jag kommer hem i sommar så kommer nog uppdateringen bli lite roligare i och med att jag ska fortsätta med inridningen av Måsas Amelia och förhoppningsvis Måsas Titius också. Då blir det lite mer att skriva om helt enkelt. Det ska bli jättespännande och se hur de uppför sig :)

Nu ska jag kolla lite film tills jag somnar :)



Måsas Amelia.



Måsas Titius (inte jättebra bild..)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0