Gästbloggning ala Karin Hallén

CHACHA!

Mitt namn är Karin Hallén som ni kanske märkt på rubriken.
Jag fyller snart 19 (i april) och går också på Hallands Ridgymnasium här i Kungsbacka. Jag går alltså i samma klass som Emelie och bor också på Höglanda!
          Jag är tillskillnad från Emelie dressyrryttare och har en 12 årig valack efter Cardenale-Flamingo som kommer från stuteri Blue Hors. Han heter Cabbarét, han är en svart valack som jag just nu har ridit upp till LA på men ska debutera MSV på nu i februari. Han har även hoppat upp till 1m hoppningar men endast för omväxling.
          Jag fick "Cabb" för ca. 2 år sedan och då var han endast inriden (som 5 åring och hade därefter gått i en hage utan att bli riden i 4 år) och har själv utbildat honom vilket jag tycker är väldigt roligt! Mina mål med Cabb är att starta Grand Prix såklart, vilken dressyrryttare har inte den drömmen? Men jag tror absolut att jag hittat en häst som jag kan rida Grand Prix på. Cabb är väldigt arbetsvillig, något grinigt humör ibland men det är kanske det som gör att han har det lila extra? Han har väldigt stor potential som jag hoppas kunna ta till vara på, han är ju trots allt 185 cm +! Men ju större dessto bättre!!


Cabbarét

Tidigare har jag ridit upp till LA:P1 regionalt och FEI klubbtävling på ponny.
Min tävlingskarriär började på ett litet fuxruss som hette Rapid och han var som alla andra russ fet och lat. Men med honom tävlade jag upptill LA dressyr.

Rapid

Efter honom fick jag Blue Magic som då endast var hopp ponny. Han är den sötaste ponnyn som någonsin satt sin hov på jorden enligt mig såklart. Och efter många års slit så tävlade vi upp till reg. LA dressyr med vinster och plac. och hann starta en klubbdressyr i FEI inledande mästerskaps program med bra resultat. 


Blue Magic

Under de sista 4 månaderna som jag hade Magic så fick jag även överta min systers c-ponny Filona Millenna som jag skulle ha under försäljning då hon inte klarade av henne. Men efter 4 underbara månader så såldes hon till Norrland.


Filona Millenna

Under min d-ponny period hade jag en ponny som hette Hold On Belly Bob. Han köpte vi som 4åring och då var han endast sutten på. Han var verkligen en ponny med glimten i ögat och alltid bus på gång!
Han var en underbar ponny som man inte kunde annat än älska!
Jag tävlade honom upp till LA:4 dressyr och LB hoppning.


Hold On Belly Bob

En liten ponny vi inte får glömma är den underbara ponnyn Alpha. Hon köptes till min lillasyster sommaren 07 och hade då endast gått gymkana, ioförsig VM i gymkana! Hon är ett bastant litet ponnysto med mycket humör. Det är henne som jag ridit upp till LA:P1 dressyr på och med min syster har hon tävlat upp till MSVB+5 i hoppning! En otroligt liten kanonponny alltså, ett riktigt KAP! :)


Alpha

Under tiden med alla dessa ponnyer har jag även hunnit rida in min mammas nordsvensk Shira aka Pinglan!
Hon är - 00 e. Pilot. På henne har jag inte tävlat något då hon mest gått som avelssto men under vår "storhetststid" när hon var 5 så hoppade jag bana på 1,10m och hon gick LA dressyr. Alltså är hon en mycket fräck nordsvensk. Bildbevis?! OHJA, här kommer det!


Pinglan

 


Bollen och Sunnie våren 08     BUUUUUUUUSA!

Ja, detta var väl det mesta från mitt liv! Så tack för mig!

/ Hallén

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0