Statusrapport


God morgon !

Nu har uppdateringen vart sådär dålig igen men jag har en bra ursäkt denna gången.
I lördags åkte jag, Tompa och Daniel upp till Örebro på dop. När vi skulle åka hem så gick hjullagret på bilen sönder och Biltema var stängt så vi fick sova över där tills på söndag då Biltema öppnade och vi kunde laga bilen xD

Men nu är jag hemma och i full gång med det vanliga arbetet.

Här kommer en liten uppdatering om hur det går med hästarna:

Sunnie: Halt. Tråden i hagen var trasig i förrgår så jag gissar på att det var hon som var boven. Jag har inte hittat något sår och hon är inte svullen eller varm. Det kan vara en liten sträckning, när jag kommer ut i stallet ska jag kolla hur det står till med henne idag.

Duff: Har jag bara hunnit rida en gång sen jag skrev sist. Då var han väldigt spänd till en början men slappnade av på slutet, så det går framåt !

Amelia: Har jag ridit en gång sen sist. Då var hon väldigt fin och samarbetsvillig.

Bliki: Har jag också ridit en gång sen sist. Då skötte han sig bra men ömmade värre än vanligt när vi skrittade på grusvägen.

Titius: Han hade rodeo när jag longerade honom här om dagen. Snacka om sadeltvång ! Dagen efter var han dock lugn och han har blivit mycket lugnare när jag lägger tyngd i stigbyglarna eller hoppar bredvid sadeln på marken. Men det gtar sin lilla tid.

Kaisa: Har jag inte heller hunnit rida så mycket pga Örebroäventyret. Men hon har skött sig och vi har börjat galoppera så smått.


Nu har ju älgjakten börjat också så jag har inte så många ställen att rida på då de flesta ridvägarna kräver att jag rider en bit i skogen. Jag är hellre för försiktig med det där, det är ju dumt att riskera sig själv och hästen. Man vet ju vilka galningar det faktiskt finns som har jaktlicens. Så jag och hästarna håller oss på de få grusvägarna vi har tills det lugnat ner sig lite i skogen.



Kommentarer
Postat av: Karin

du kunde ju hojtat till om att du var i örebro.. ;) ligger ju typ bara 1,5 h härifrån ^^

2010-10-12 @ 17:51:36
URL: http://khallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0