Update !


Hello !

Det har vart ganska mycket nu de 2 senaste dagarna. Johanna var inte hemma så jag och hennes dotter Emelie hjälptes åt med hästar och barn på gården. Det gick bra men det tar mer tid och energi.

Alla hästarna har vart duktiga i alla fall:

Titius igår: Jag longerade honom och han bockade och hade sig i början men skärpte till sig på slutet och var jätteduktig när jag stog bredvid honom på en pall (det var han livrädd för innan). Det kanske går att hänga på honom snart ?

Titius idag: Duktig från början och bockade bara några enstaka gånger.

Amelia igår: Henne red jag i padocken. Hon var lite grinig först men efter en stund insåg hon att det var roligt att jobba. Vi travhoppade några låga räcken och hon hoppade bra.

Bliki igår: Jag red honom på grusvägen vilket kanske inte var så smart då han är så ömfotad. Så red vi i skogen lite och det gillade han. Han bockade lite i traven så han ger sig verkligen inte ! :)

Duff igår: Jag red honom på grusvägen. Han är också lite ömfotad men inte lika farligt. Han var mycket lugnare och mer avslappnad igår och han har lättare att ställa sig till höger nu så det går framåt :)

Kajsa idag: Jag red henne på stubbåkern. Hon var som vanligt inte så pigg på att gå ifrån gården men annars skötte hon sig bra.

Sunnie tar det fortfarande lite lugnt. Jag tänkte kanske rida henne lite lätt imorgon, eller så går jag med henne en dag till.


Imorgon är vi i Växjö hela dagen så då blir det nog också dåligt uppdaterat. Hoppas ni överlever ;)






2 bilder från när jag och Hiawatha hoppade en Clear Round förra hösten. Härlig häst ! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0