Dagens ridpass


Så gick det med den uppdateringen ;)

Efter jag vart i stallet så fastnade jag hemma hos Sanna en timme. Vi satt och tjötade skit och ni vet hur det blir när man väl kommer igång, då glömmer man av tiden.


I stallet gick det sådär. Jag skrittade Sunnie på grusvägen och hon var inte så trevlig idag. Hon envisades med att lägga sig i handen och ville inte alls jobba.
För att bli på lite bättre humör så travade vi en liten bit och i traven var hon en dröm ! Jättefint steg, ett mjukt stöd på bettet och en stadig form. 
Men det tog inte lång tid efter vi saktat av tills jag blev irriterad igen så jag gav henne långa tyglar och lät det vara för idag. Det är ingen idé att försöka ta igenom någonting när jag är på sånt humör.




Klockan har ju hunnit bli rätt mycket nu så jag ska slänga ihop ett snabbt inlägg till er innan jag ska sätta på en serie att somna till. Imorgon ska vi nog vara hemma hela dagen så då blir det nog bra uppdatering :)


Förresten så har jag bränt mig ordenligt ser jag nu, hela baksidan utav mig är knallröd, aj ! Det kan bli lite jobbigt att sova inatt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0