Ännu mer shopping


När vi ändå var i Borås så stannade vi till på Ekohallen. Där finns det billiga och bra grejer till stallet och även utrustning som verkligen är prisvärdig !

Tränset som jag har till Sunnie nu köpte jag på Ekohallen för ca 200 kr och det har hållt i 3 år. Nu har den lilla läderöglan som du trär in den överblivna remmen i gått sönder på nosgrimman under käken men det är ju fortfarande fullt funktionsdugligt. 


Men när vi var på Ekohallen igår så hittade jag ett nytt träns. Ett helt vanligt svart träns, utan blingbling och färgade sömmar. Lite i det tråkigaste laget men lädret kändes fint och pannbandet ska jag byta ut mot hennes gamla. Så nu har min lilla flicka ett helt träns igen :)

Jag köpte också ett vardagsschabrak från Hansbo, grått med vit och vinröd passpoal. Det kommer passa Sunnie perfekt !


De hade mycket rea där igår. Bla så fanns det en Jacsonkavaj för 200 kr som jag provade.



Supersnygg !
Dum som jag är bestämde jag mig för att inte köpa den och nu ångrar jag mig. Jag vill ju egentligen ha en ny kavaj så jag vet inte vad jag tänkte på..

Såhär mycket har jag inte shoppat på flera år så nu får det räcka för ett tag. I alla fall till nästa månad ;)


Jag ska trotsa alla de envisa blinningarna och försöka ta kort på de nya sakerna ikväll. Jag ska även testa det delade swarosvkipannbandet för första gången, så håll utkik efter bilder ikväll ! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0