Konditionspass


Nu är jag mätt och duschad och ligger i sängen. Tompa ligger här bredvid och sover redan. Jag ska också sova, så fort jag uppdaterat er om dagens ridpass.

Det var inte så mycket blinningar idag, trots att jag red så tidigt på kvällen. Eller ja, det svärmade väl ca 20 blinningar runt oss hela tiden när vi skrittade, men det är mindre än vanligt. 

Idag red vi skogsrundan igen. Den rider vi oftast då det är så härligt sand/grusunderlag på den. Idag red vi först ett varv i trav. Jag red Sunnie i ett ganska högt tempo så att hon skulle komma igång ordentligt och jag koncentrerade mig inte så mycket på formen. Bara hon gick med huvudet neråt så dög det.

Sen tog vi ett varv i galopp, också i ett ganska högt tempo. I början så tittade hon på en del saker och hoppade till för minsta lilla men efter ett tag koncentrerade hon sig på sin uppgift och bara galopperade på. 
Sen travade jag av henne (då var hon mjuk och fin) och skrittade av henne på grusvägen. Efter det passet var hon nöjd, och lugn för en gångs skull :)


Det var alltså första ridturen där jag började med konditionsträning för Sunnie. Jag kommer rida en längre sträcka och under en längre tid för varje gång vi konditionstränar. Lite rolig variation !


Nu ska jag sova. Usch, det är så tråkigt att somna när Tompa redan sover..

God natt !







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0