Tävlingssugen


Igår var Sanna hemma hos mig och skrittade ut Sunnie en sväng. Jag gick med för att se hur det gick och för att få lite motion nu när jag varken rider eller jobbar. 
Det gick i alla fall bra fast det var en del blinningar eftersom vi var ute ganska tidigt på kvällen. 

Idag ska jag leda Sunnie minst en halvtimme och förhoppningsvis kan jag rida henne imorgon. Idag har jag dock ganska ont i nacken och självklart så glömde jag mina tabletter i Jonslund..


Sunnies mugg är nästan helt borta så när jag kan rida henne så börjar vi trava igen direkt. Eftersom hon har skrittats ca 45 minuter nästan varje dag de här 2 veckorna så har hon ju knappt tappat någonting. Därför räcker det att hon travas några dagar innan jag börjar galoppera igen, så inom 1-2 veckor kommer hon vara igång som vanligt igen. 


Jag sitter och drömmer lite om att starta henne i en Lokal hopp i Vara den 21 augusti. Inken är nästan helt borta nu, jag väntar bara på att roten ska släppa (om den ens gör det med hjälp av nyponpulvret, den kanske bara läker sig utan att släppa roten?) så nu skulle jag kunna ha magplatta på henne. 
Vi har bara hoppat småhinder denna sommaren så hon har inte hoppat igång sig riktigt, men å andra sidan är ju inte 95cm-1m någon direkt höjd. Dessutom kommer vi hinna hoppa en del innan den 21e. 

Ja, vi får väl se hur jag gör. Jag är riktigt tävlingssugen i alla fall ! :)




Jag och Sunnie i Vara för 2 år sen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0