Lördag


Hej allihopa ! :)

Här får ni ett litet livstäcken från mig. Det är jättekul att se att så många kikar in trots den urdåliga uppdateringen och det får mig att vilja anstränga mig att blogga mer :)
Så även om det är supertajt med tid, som det har vart den sista veckan så ska jag försöka att klämma in några inlägg.


Min första jobbvecka är avklarad och allt har gått bra. Jag har vart jättetrött när jag kommit hem på kvällarna så Sunnie har fått ta det ganska lugnt. Dessutom har det ju vart typiskt svenskt sommarväder med åska och regn samtidigt som solen skiner..


I förrgår vet jag inte vad som tog åt Sunnie riktigt. Hon var fin i början i traven men sen gick det utför. Hon bet sig fast i bettet konstant hela ridpasset och vägrade lossa ens lite. Det gick knappt stt ställa henne åt något håll och inget jag gjorde fick henne att mjukna. Jag testade skänkelvikning i alla gångarter, öppna i alla gångarter, halter, övergångar och kraftiga tempoväxlingar men inget av det gjorde någon skillnad. 
Det var ungefär här jag började bli lite "smått frustrerad" och hade go lust att bara sitta av henne och leda henne de ca 5 km hem. 

Men då testade jag en favorit i repris; jag red med stropparna från stiglädren i handen för att få stadigare hand och för att hon inte skulle kunna dra tyglarna ur händerna på mig (jag ska ta kort på hur det ser ut någon dag och skriva ett inlägg om det). Jag fick rida så ett tag innan jag fick lite resultat och då skrittade jag av henne direkt. 

Igår satte jag på gramanen och red en stund. Det är ingen idé att sitta och bråka med henne och när jag ändå vet att jag inte kommer reda ut det på egen hand så kan man ta till små hjälpmedel. 
Då gick hon väldigt fint och gjorde allt jag bad henne om utan att protestera.

Idag ska jag börja att rida utan graman för att se hur hon känns och så får Tompa ha gramanen i cykelkorgen ifall den skulle behövas :)

Igår kväll var vi på bilträff i Trollhättan och det var faktiskt mycket folk där. Det ledde till streetrace såklart och så många snygga bilar det var med ! Behöver jag säga "Jag vill ha" ? ;) 
Det blev sent och sovmorgonen idag uteblev så humöret lär inte ligga på topp idag. Men jag drar på ett smile och hoppas att resten av dagen går som jag vill :)


Nu hinner jag inte skriva mer. Vi ska äta middag hos mormor och morfar och sen sätter dagen igång !







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0