Resultat


Tävlingsdagen är över och jag är helt slut. Jobbigt att jobba imorgon..

Dagens resultat är väl inte det bästa men jag är så otroligt nöjd med både min och Sunnies insats !

I första 1m så rev vi första hindret i kombinationen, som också var det sista hindret, i fas 1. Väldigt surt men jag tror att jag började tänka på omhoppningen lite för tidigt. Resten av banan skötte vi bra så jag kommer att reta mig på det där förargliga petet i evigheter..

I andra 1m så rev vi första hindret. Vi kom helt perfekt så där tycker jag faktiskt att Sunnie kunde ha lyft på fötterna lite bättre. Men hon har också stått på transport i lite för många timmar idag så jag klandrar henne inte. 
Sen på 8:an så blev både jag och Sunnie bländade av solen som sken in genom ett fönster så där fick vi ett stopp, eller ja, en krasch rättare sagt. 


Som sagt, inte så bra resultat men jag har nog aldrig vart nöjdare över min och Sunnies insats på en tävling ! Jag tänkte bara framåt idag och red som jag aldrig ridit förr. Jag såg bra avstånd och allt bara flöt på helt enkelt. 
Sunnie hoppade super och var väldigt lyhörd för mina hjälper, även i sista klassen då hon stått på transport i 4 timmar innan. Imponerande !

Så tyvärr så blev det ju ingen omhoppning idag, vilket är väldigt tråkigt. Men vi taggar om till Mariestad om 2 veckor, med 2 superbra rundor i bagaget ! :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0