Dagens ridning


Dagens ridning gick inte jättebra.

Det var meningen att vi skulle ta det lugnt idag eftersom vi ska rida till padocken imorgon för att hoppa lite. Men det gick ju som det gick.

Jag testade att rida henne på ett rakt gummibett och hon var jättefin i traven, tog ett bra stöd på bettet och gick i en helt okej form. 
Men när vi började galoppera så bara hon stängde av och fokuserade på allt utom mig. Det kvittade vad jag gjorde, det gick inte att ändra på. 
Istället för att acceptera det och bara ta trav idag så var jag (dum som jag är) tvungen att börja bråka med henne och försöka att reda ut det idag.

Det hade jag lika gärna kunnat strunta i eftersom det inte blev bättre ju mer jag red, men det är ju lätt att vara efterklok. Jag avslutade i alla fall innan hon blev trött och joggade av henne och skrittade hem. 


Imorgon taggar vi om för hoppning i padocken. Jag ska även ha magplatta på henne för första gången på nästan ett år så vi kan hoppa några lite större språng. Och med större språng så menar jag kanske 90 cm eftersom hon inte hoppat så mycket denna sommaren.

Inken ser såpass bra ut nu att jag nog ska kunna rida med magplatta en timma i veckan :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0