Hello bloggen !

Det är den 21 december idag och dagen är snart slut. Jag och Tompa har vart på Överby och shoppat de sista julklapparna och så har vi vart i Lidköping och röntgat min rygg (att det var Falköping jag egentligen skulle ha åkt till men missat totalt behöver kanske inte nämnas).

Hästarna går just nu ute i hagen. Sunnie har vilat i 3 veckor då hon först hade dåliga skor och nu det sista för det har vart alldeles för halt. Den isen som är ute nu hjälper inte ens brodd till. Eller det kanske det gör, men jag är så nojjig så då får hon hellre vila. 
Så det händer inte så mycket med hästarna för tillfället.

På måndag är det för övrigt julafton, som om någon skulle missa det, och jag har inga julkänslor över huvudtaget. Det kanske är så det blir när man växer upp, julen blir mer ett måste med alla julklappar och julmat. Men det betyder inte att jag inte kommer njuta av julen när jag väl sitter vid julgranen på julafton och får öppna paket :)

Imorgon kommer jag förstöra helgen genom att åka till Borås för att extrajobba lite. Jag är inte alls sugen på det men såhär i juletider är det bra med lite extra pengar. Dessutom gör jag det lite som en tjänst åt en bekant och det är klart man ställer upp !
Så ikväll blir det en lugn kväll, vilket jag inte alls är sugen på, men jag behöver ladda upp inför imorgon. 

Jag vet inte, lyckades jag med en mer positiv ton i detta inlägget ? Lite kanske, men jag ska försöka bättra mig till nästa gång :)


Jag och min andra hälft på Kronan helgen som var.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0