Trasig hage

När jag gav hästarna lunch förut idag såg jag att Sunnie inte hade vart på tråden något alls idag och jag trodde att hon äntligen kanske börjar lära sig.

Men förut när de fick eftermiddagshöet så hade hon undertråden mellan frambenen och bakbenen.


Jag blir så trött på henne ! Tråden är trasig var och varannan dag när jag kommer ut till stallet och nu när det är så superkallt så går även plaststolparna sönder jättelätt. 

Eftersom hon går med 2 täcken på sig så känner hon inte strömmen och står därför och hänger mot tråden tills den går av, alternativt tills stolpen går av.


Någon dag snart, när jag inte jobbar, ska jag laga den stora hagen och släppa ut dem där. Förhoppningsvis har de mer att hitta på i den stora hagen så att Sunnie inte blir så rastlös och börjar hänga på tråden. Gör hon det ändå så kommer båda hästarna vara på rymmen, kul..

Jaja, det krävs att testa i alla fall. Om det inte funkar så får de i alla fall gå i en större hage ett tag och ha kul. 



Imorgon ska jag jobba från 8-12, sen äker jag och Tompa med Daniel och Sanna till Trollhättan. De ska nämligen tatuera sig ! 
Från början var det meningen att jag också skulle tatuera mig imorgon och vad jag såg fram emot det ! Men jag såg det viktigare att ha en bil istället för en tatuering så det får vänta ett tag. 
Det känns som om man börjar växa upp lite när man resonerar så ;)


Nu blir det kvällsmat och sen ska hästarna in för natten.
Jag passar också på att säga god natt då det blir tidigt sängdags för mig ikväll.
Så, god natt ! :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0