God morgon ? Knappast..

Jag har suttit halva morgonen och försökt få tag på någon på Vara veterinärstation men det var i stort sett omöjligt. När jag äntligen fick tag i en veterinär så var han jättestressad och avbröt mig i mina frågor, tog mitt telefonnummer och address, sa "Vi hörs någon dag" och la på. Vad är det för stil ?

Jag hade planerat att få en tid för Sunnie så att vi kunde ta bort hennes inkar. Jag har många frågor om hur det hela ska gå till, vart vi ska göra det osv men nej då.. 

Då ringde jag till Skara djursjukhus istället men självklart var deras telefontid redan över. 

Varför kan det inte bara finnas ett nummer tillgängligt hela dagen som du kan ringa om du vill ha rådgivning och eventuellt boka en tid ? Nej, man får en timma på sig varav 50 minuter av den timmen det inte går att komma fram. 

Det var verkligen ingen bra start på dagen. Jag tror förresten att jag ska kika in på Vara veterinärstation sen. Får jag inte svar på mina frågor då vet jag inte vad jag ska göra.. 

Det känns som denna dagen kommer fortsätta i samma spår. Senare idag ska jag till arbetsförmedlingen för att skriva in mig igen. Det är ju inte det roligaste som finns direkt och arbetsförmedlingen är verkligen en källa för irritation. 


Nej, förlåt för ett jättenegativt inlägg, jag ska hålla mig undan från bloggen tills jag lugnat ner mig lite.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0