Shape Up-appen

Jag har insett att jag inte är riktigt nöjd med hur jag ser ut och hur mycket jag väger. Därför tänker jag ta tag i det och göra någonting åt det !

Jag laddade hem en app som heter "Shape Up". Med hjälp av den skriver du ner vad och hur mycket du äter om dagen samt hur mycket du tränar. Du får svart på vitt hur många kalorier du äter och gör av med på en dag och för mig var det ett riktigt wake up call !

När jag, första dagen jag använde appen, åt 1018 kalorier bara på frukost så blev jag lite rädd för mig själv. Jag ska liksom få i mig 1200 kalorier per DAG ! Eller jag ska sluta på 1200 kalorier per dag, med mat och träning inskrivet. Då är 1018 kalorier på ett mål ganska mycket. 


Sen är jag verkligen inte en sådan person som stirrar mig blind på siffrorna på telefonen. Jag älskar mat och gott alldeles för mycket för att kunna göra det !
Igår till exempel var vi på kalas där vi åt mat och fikade och på kvällen drack jag öl och vin. Plus att jag knappt tränade något igår. Men det är ingen big deal (haha, donkenreklam), ibland är det okej att unna sig att bara vara människa. 


Shape Up är alltså en app som jag rekomenderar. Den blir som din alldeles egna mat- och träningsdagbok som du har med dig överallt. Jättesmidigt och otroligt nyttigt !






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0