Lördagsmorgon

Det ser ut att bli lika härligt väder idag igen, underbart !
Det känns som det är det enda jag skriver, hur fint väder det har vart det sista, men jag ÄLSKAR verkligen våren ! Det är den absolut bästa årstiden enligt mig :)


Det blev lite ändrade planer i onsdags. Jag skulle ju skritta till padocken och rida igenom Sunnie men så blev det inte. Jag fick istället hoppa in och jobba några timmar på kvällen så Sunnie fick gå en stund på grusvägen istället.

Igår hade hon planerad vilodag då jag var på magnetröntgen för ljumsken och ryggen kl 11 och sen jobbade till 21. Nästa vecka får jag reda på resultatet av MRen och jag börjar faktiskt bli lite nervös. Tänk om det är något allvarligt ? Tänk om det är en skada som gör att jag inte får rida på jättelänge eller kanske inte får rida alls mer ? Nej, ni får verkligen hålla tummarna för mig ! 



En sån här fick jag åka in i. Tur att jag inte har klaustrofobi säger jag bara för när dom körde in mig höll till och med jag på att på att få lite panik innan mitt huvud nästan kom ut vid den andra öppningen igen.


Nu ska jag äta frukost och sen ska jag gå ut och mocka. Sen ska jag rida Sunnie till padocken och rida igenom henne idag istället. För dagen ska vi rida mycket övergångar för att aktivera bakbenen och så ska vi börja på öppnorna igen :)


Kl 12 ska jag vara hos Daniels föräldrar. Vi är ett gäng som ska hjälpas åt att vårstäda i deras trädgård, grilla och dricka lite gott. Det ska bli roligt att träffa alla igen, senast var ju Örebro.


Jag tror att jag har en bra dag framför mig ! :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0