Hello my friends !

Idag är jag på toppenhumör ! Tidigare idag besiktigade jag nämligen min bil och den gick igenom med bara några blinkerslampor som behöver bytas, woohoo ! Min första riktiga bil (nej, Golf 3 och Ford Fiesta räknas inte som riktiga bilar enligt mig, inte 740 heller för övrigt) och den går igenom easypeasy, underbart :)

Tyvärr så har jag fått byta hjul på bilen, på 19" är bakdäcken helt snedslitna och hade alltså inte gått igenom besiktningen. Så nu åker jag runt med mina tiny 16", jag som tyckte 19" såg små ut på min fina räser.. Nu är det bara tompasljud.se i bakrutan som gör så min bil sticker ut från alla andra blåa 9-5or i Vara, snyft !


Jaja, nog snackat om bilar. Sunnie fick nya dojjor igår, innan det longerades hon med planen att få henne trött så hon skulle stå stilla när hovslagaren var här. Självklart kom regnet när jag longerat i kanske 10 minuter, och det verkligen öste ner ! Så vi flydde in i stallet, men trots det skötte hon sig bra när hovslagaren var här. 

Idag ska jag rida henne på stubben om det inte är för surt i marken, då rider jag på grusvägen. Håll tummarna för att jag sitter kvar. Det blåser storm ute och då ser min lilla pålle spöken överallt ! ;)

Men först ska jag städa rummet och lägga upp lite fina hagbilder som bästa Susanna Falk tog häromdagen ♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0