Morning !

Hur är det med er ? :)
 
Jag själv har vart jättetrött och seg sen helgen och jag gissar att det beror på omställningen av klockan. Jag hoppas verkligen att min kropp vänjer sig vid den nya tiden snart för jag orkar inte gå runt som en zombie så länge till..
Igår fick jag hoppa in och jobba 8 - 16.30 och det var faktiskt skönt att komma iväg och bryta mönstret lite. 
 
När jag kom hem igår red jag Sunnie på grusvägen och hon var ovanligt fjantig. Allt var farligt och hon ville absolut inte samarbeta med mig så jag fick helt enkelt sätta ner foten och bli tuff mot henne. Efter det gick hon som en klocka.
Sunnie är en sån häst som försöker verka kaxig men egentligen är känslig och blir jag arg och blir hårdhänt mot henne så spänner hon till och kan inte jobba bara därför. Men är jag däremot konsekvent och ibland visar vart skåpet ska stå så finner hon sig i det och jobbar 10 gånger bättre efteråt. Det måste jag göra med jämna mellanrum för att hålla kvar henne här nere på jorden ;)
 
Nu går hon utan täcke på dagarna och det uppskattar hon. Sunnie som normalt inte brukar rulla sig särskillt ofta kommer nu in dammig och gräsig varje dag. 
Idag ska vi spinna vidare på arbetet från igår och jag hoppas på en mer lösgjord och avslappnad häst från början. 
 
Här får ni förresten en del av bilderna som Sanna tog här om dagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mer bilder kommer !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0