Underbar helg !

Åh nej, nu är helgen över :(
 
Jag har haft den bästa helgen på länge där jag umgåtts med vänner, med T, vart i stallet och myst med hästarna. Jag har kunnat slappna av till 100 % och har verkligen levt i nuet. Både igår och idag satt jag och T bara ute på trappan och solade liksom, och det händer inte ofta.
 
Annars är jag en rätt stressad person. Inte så att jag har mycket och göra utan jag går och stressar upp mig och kan aldrig bara vara. Jag går och tänker på allt jag borde göra och när jag sen inte gör det så blir jag stressad och känner mig missnöjd. Så det var väldigt skönt med en avslappnad och stressfri helg. 
 
 
Idag på förmiddagen kollade jag och T på en film, sen åkte vi in till Vara och hämtade hem hans firmabil som har blivit dekaltrimmad med firmans logga. Då passade vi också på att säga hej på Daniel.
När vi kom hem satte jag mig på trappan och solade (och fick faktiskt lite färg) innan jag skurade rent vårat vita staket vi har utanför huset. 
Sen gick jag och T på en promenad med Stina i 30 minuter och sen var det dags att åka till stallet. 
Jag mockade alla tre boxarna noga och T fyllde upp badkaret i hagen med färskt vatten. Skönt att inte behöva bära vatten imorgon bitti innan jobbet !
Sunnie skrittades barbacka på grusvägen för att bli av med eventuell träningsvärk från igår. 
 
Vi kom hem för en stund sen och åt toast till middag och nu har vi bakat muffins som vi ska äta till den sista Johan Falk-filmen, Kodnamn Lisa. Nu är det spännande !
 
En hel helg som jag har fått ha T hemma och utan att vi har fart runt som vi brukar göra. Det har verkligen vart uppskattat och jag är ledsen att helgen gick så fort..
 
 
 
Såhär fin blev T´s firmabil !
 
 
Nu ska jag återgå till min pojkvän, muffinsarna och sätta på filmen. 
God natt !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0