Det var min sovmorgon

Imorse slösade jag bort min sista sovmorgon tills hästarna går ut på bete igen nästa sommar. Otroligt korkat men ändå skönt att komma upp i tid.
Jag kunde inte somna om efter Tompa åkt till jobbet så jag gick upp och tog med mig Stina ut på en powerwalk. När vi kom tillbaka ställde jag mig direkt och skrapade bort gammal färg på fönstren. Hittills har jag målat ett och skrapat tre, två är ännu helt orörda. Det var min morgon det ;)
 
Nu sitter jag och äter frukost samtidigt som jag bloggar och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. När jag är färdig med fönstren ska jag åka bort och kolla till hästarna och då passar jag på att rida samtidigt.
Idag ska Sunnie ridas igenom, mycket skänkelvikningar och övergångar för att känna att hon är med mig, hon ska svara fram eller tillbaka direkt och inte efter fem meter. Sen ska stallet göras i ordning för inatt får hästarna sova inne och kommer nog få göra det tills nästa sommar. 
Jag ska också åka och hämta hö men det väntar jag med tills Tompa slutar jobbet.
 
Jag har med andra ord en hel del på listan över vad som ska göras idag och det tar sån tid att skrapa dom där j*vla fönstren. Men det är ändå rätt skönt att stå med musik i hörlurarna och sjunga med så högt jag kan till dom nya låtarna jag la in på Spotify imorse. Jag hoppas att grannarna är inomhus så att dom slipper höra på mig, haha !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0