Nervositeten kommer smygandes.

Först nu börjar fjärilarna fladdra lite i magen när jag tänker på morgondagen. Det sägs ju att det är bra att vara lite nervös inför en start, att man presterar bättre då, men är man för nervös så blir det lätt att man fäller fällben för sig själv. Frågan är hur jag ens lyckas ta mig runt en bana, jag som brukar ha en hel fjärilssamling i magen inför start, haha !
 
Imorgon är ju faktiskt bara våran tredje 1.10, vår andra lokala. Efter förra helgens otroliga (om jag nu får lov att säga så) debut så känner jag mig redan mycket säkrare på höjden och är än så länge inte hälften så nervös. Men det finns också en baksida på att få till en sån bra debut. Jag kommer bli så mycket mer besviken om det skulle gå dåligt i morgondagens 1.10. Hade vi däremot gått ut med bara en hyffsad debut så hade vi haft så mycket mer att förbättra. Om det nu inte skulle gå lika bra imorgon som förra helgen så är det okej också. Alla har bra och dåliga dagar och jag kan bara hoppas att Sunnie har en utav sina bättre dagar imorgon. 
 
Men vad sitter jag och snackar om ? Självklart kommer det gå bra imorgon ! Det handlar bara om att jag ska hitta den där känslan igen. Med den känslan kan vi komma långt och nu när jag har hittat den så strävar jag efter den varje tävling. 
 
Av vad jag har sett på tidigare resultat från Mariestad så är det grym konkurens där. Det räcker inte bara att vara dubbelnolla, du måste dessutom rida snabbt ! Imorgon strävar jag efter lika bra ridning som förra helgen och hoppas på en häst som är lika fin, uppmärksam och modig. Imorgon gäller det !
 
 
Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma innan jag ska bort till stallet. Sunnie ska kännas av, utrustningen ska putsas och hästarna ska tas in för natten. Sunnie sover alltid inne natten innan tävling för att få en chans att vila upp sig ordentligt. Packar gör vi som vanligt imorgon och imorgon har vi dessutom gott om tid på oss då vi ska rulla från gårdsplanen först halv 10.
Iiiiihh, jag är så förväntansfull !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0