26 december

Wow, såhär dåligt trodde jag inte att jag skulle må idag..
 
Vi hann med allt vi planerat igår, mormor och morfar, sen farmor och till sist stallet. På kvällen hamnade vi i Lidköping på en hemmafest hos Tompas bror innan vi gick ut på Pitchers. Som vanligt så var det väl lite roligare på hemmafesten än ute men det var en rolig kväll och det var kul att träffa lite nytt folk ! Dock så mår jag sämre än väntat idag och jag har endast legat i sängen och kollat på Geordie Shore och som om inte julmaten räckte så har jag proppat in mig nästan en hel pizza, haha. Välbehövligt med lite vila såhär efter all julstress och det var länge sen jag hade en riktig slappdag, men det känns ju som att jag kunde hittat på en massa mer roligare saker idag om man säger så.
 
Om en stund ska jag åka bort till stallet för att mocka och ta in hästarna. Sunnie fick ju tyvärr vila idag med men vad gör en extra dag efter ca 3 veckor egentligen ? 
Ikväll ska vi till Lidköping för att hämta hem vårt ljud som vi aldrig fick med oss igår från hemmafesten och sen ska jag hem och landa i soffan. Det blir inte många knop gjorda idag men ibland är det helt okej :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0