Rubrik

Söndagskvällar är helt okej när man vet att man är ledig på måndagen. Jag känner inget av den vanliga söndagsångesten, så skönt !
 
Först ska jag börja med att skriva: skäms på mig ! 
Igår kom jag och Sunnie aldrig ut och red. Jag och Tompa åkte till stallet med ridkläder och allt men hamnade istället inne hos Emelie och kopplade ljud.
Idag har ju inte vädret vart det bästa men under eftermiddagen hade jag kunnat rida om jag inte åkt med Tompa på jobbet.
Jag måste verkligen ta mig i kragen och passa på att rida nu när vädret är såpass bra (alltså ingen snö, halka eller kyla) men det är svårt att få in det i rutinerna när man har vart borta från det ett tag. 
 
Annars har dagen vart lugn med bara en timmes jobb för Tompas del. Det var nog tur att han inte skulle jobba längre, han är nämligen sjuk och när han blir sjuk så är han döende, stackarn ;)
 
Dessvärre så fungerade inte min bil när vi skulle åka till stallet och efter en stunds funderande så har vi kommit fram till att det är bränslepumpen som gått. Det är alltid lika surt med oväntade utgifter och med tanke på att Tompa har spräckt skärmen på sin mobil, skatten på min bil kom denna månaden och jag har fått beställa ett nytt batteri till min mobil så känns Sälen väldigt långt borta just nu..
Som tur är så har jag en väldigt snäll låtsaspappa som lånar ut sin lilla Opel till mig så att jag kan ta mig till och från stallet imorgon. På tisdag blir det bränslepumpsbyte och sen hoppas jag att min ögonsten rullar som vanligt.
 
För att pigga upp mig lite så har Tompa färgat mitt hår, men det ser ut som om även det har misslyckats då det verkar mer svart är mörkbrunt för tillfället. Jag bara älskar när livet driver med mig ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0