Snart ett nytt år

Nu har jag suttit och skrivit på en årsresumé som kommer upp här under dagen imorgon. 
Det har verkligen hänt massor detta året men en stor del av det finns inte med här på bloggen och det är nog bäst så. 
 
Jag har vart så glad och så ledsen, vissa gånger allt på samma dag. 
Jag har upptäckt att jag och Sunnie kan samarbeta otroligt bra när vi väl vill och då bli allting väldigt snyggt och lätt. Men ibland kan vi också motarbeta varandra rätt så bra.
Jag och Tompa är ena dagen som gjorda för varandra för att andra dagen vara riktigt osams. Det är ju tyvärr lite så det funkar i ett förhållande men ibland kan det också gå lite till överdrift..
 
Över lag så är jag rätt nöjd med mitt år. Jag har lärt mig att stå upp för mig själv och för vad som är rätt och fel. Jag tar helt enkelt inte vilken skit som helst ! Och tack vare det så har några personer börjat respektera mig mer, medans andra valde att dom inte gillade mitt nya jag. 
Äntligen så debuterade jag och Sunnie 1.10m efter att ha haft det som mål i flera år. Vi fick till en del bra rundor, och några dåliga.
Jag och Tompa flyttade hemifrån och det är något utav det bästa vi gjort !
 
 
Det ska bli väldigt spännande att se vad nästa år kommer med. Som jag skrev här om dagen så hoppas jag på mer lycka, kärlek och vänner och det finns inget som säger att det inte kan bli så. Sen så blir det ju lite vad man gör det till också, såklart.
 
Det blir inga löften eller mål detta året heller. Vi kommer dit vi kommer och gör det vi känner för, det är så livet ska levas !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0