Åskoväder

Nu har jag äntligen fått upp resultaten på dom senaste tävlingarna. Det tog inte alls lång tid, haha ;)
 
Igår kväll var jag och Tompa och åt middag med pappa i Lidköping. Efter det åkte vi till Villabadet och tog ett kvällsdopp och gud vad gött det var ! Inte alls kallt, bara svalkande. Jag funderar på att göra samma utflykt ikväll faktiskt. 
 
När vi kom hem från Lidköping åkte jag till stallet och promenerade Sunnie för hand i 20 minuter. Jag hade egentligen tänkt rida men det blev mörkt plus att åskan började närma sig. Så jag tog in hästarna och lät dom sova inne inatt och det är jag väldigt glad över nu i efterhand, så mycket det åskade inatt har jag nog aldrig vart med om ! Det blixtrade var och varannan sekund och åskknallarna var inte att leka med. Vi hörde att åskan slog ut något här i huset och när jag vaknade imorse och internet inte funkade så trodde jag att det var det. Men efter en omstart så hoppade internet igång så än så länge har jag inte kommit på vad det var. 
Jag brukar normalt sett tycka att åska är mysigt men inatt var till och med jag spänd när den var nära så länge. Usch !
 
Idag ska Sunnie ridas igenom ordentligt, antagligen inte förrän ikväll när blinningarna gått och lagt sig. Mocka gjorde jag nu på morgonen när hästarna åt frukost. Annars har jag inget planerat idag och det känns skönt. 
 
Imorgon när Tompa har slutat jobbet åker vi till Mollösund och spenderar en natt där med vänner och en bekant. Vi kommer hem på eftermiddagen/kvällen någon gång och då ska Sunnie trimmas igen. Snart 1.10m debut i Grästorp ju !
 
 
 
Jag och Sunnie i Grästorp för några år sen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0