Mina stackars magmuskler

Igår under dagen gjorde jag en del magövningar och på kvällen red jag ett långt trimpass på Sunnie på grusvägen, där jag tvingade mig själv att sitta upp mer i övergångarna, så idag är mina magmuskler ömma. Men jag ska allt pressa dom lite till med fler övningar strax, haha. 
 
Ridpasset igår började bra. Vi red övergångar och tempoväxlingar i trav och det gjorde Sunnie fint. När vi sen kom till galoppen satte jag lite mer press på henne och då blev hon väldigt hängig i handen och ville stundvis dra sig ur formen. Det beror delvis på att hon inte är tillräckligt stark men lite mer än så förväntar jag mig från henne med tanke på våran hårdträning det sista. Jag funderar på om det kan vara resterna av hennes vargtänder som spökar lite och ska kolla runt efter en tandläkare. 
 
Vi red ett stenhårt pass i alla fall och ett tag rann det från både mig och Sunnie. Därför fick hon idag gå ett lättare joggingpass i skogen där jag försökte få henne att slappna av och gå i en lägre form. Notera att jag skrev "försökte" ;)
Men det är helt otroligt. Jag satt på hästryggen runt 07.00 och redan då var det blinningar framme. När vi skrittade av vid 08.00 var dom nästan outhärdliga. Det är så tråkigt att dom hemska insekterna ska göra så att vi hästägare inte kan njuta fullt ut av sommaren. Jag kom på mig själv under dagens ridtur med att längta till hösten, och jag är inte ens ett sådär jättestort fan av hösten. Suck.
 
Strax ska jag göra lunch och sen fixa naglarna. Vid 17 åker vi mot Mollösund och innan det ska jag åka och säga hej då till mina fina fyrbenta vänner och lämna Stina hos mamma. Det låter som om vi ska vara borta i en vecka och inte bara en natt, haha ! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0