Jag lever !

Och det verkar som om den svenska sommaren har slått till ordentligt. Det regnar rätt ordentligt ute så jag ska hålla mig inne tills ikväll då det ska sluta regna. Då ska jag och Sunnie rida bort till padocken och hoppa.
 
Hon har inte blivit riden så hårt det sista. Det har vart så mycket blinningar ute så både jag och Sunnie får panik och det kvittar liksom om man rider mitt på dagen eller på kvällen, det är alltid samma sak.
Igår när det var mulet/regnigt ute och jag ändå var seg efter midsommarnatten (haha) så passade jag på att longera henne så att hon ändå fick gå ordentligt. 
 
 
Nu är det bara en vecka kvar till tävlingen i Essunga. Jag hoppas på bra väder så att vi kan hoppa på gräset (trodde aldrig att jag skulle höra mig själv säga det !) så att Sunnie får pröva att hoppa banken. Det blir spännande att se hur hon reagerar på den. 
 
Nyss anmälde jag mig till Grästorps Hemköp cup den 4/8 och då blir det lokal debut i 1.10m för mig och Sunnie ! Den tävlingen kommer jag ju vara gött nervös för i alla fall, jösses.. 
Dock kom jag nyss på att jag ska starta en Pay and Jump i Skara 2 veckor innan Grästorp och då är vi anmälda till 1m och 1.10m. Trots att det bara är en P&J så lär jag ju vara halvdöd när jag ska in på banan till 1.10, haha !
 
 
Nu ska jag och Tompa äta frukost framför Johan Falk. Till lunch ska vi trotsa regnet och grilla och då får vi även besök av Tompas mamma.
 
 
 
Jag är i alla fall taggad till tävling, dönervös eller inte ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0