Nationaldagen

Happy Nationaldag ! :)
 
Jag måste börja med att säga att Sverige är sååå tråkiga på våran nationaldag om man jämför med vilket land som helst. Va fan, vi ska ju vara ute och fira och ha kul egentligen ! Men vi svennar sätter upp en svensk flagga på sin höjd, annars är vi ju rasistiska och det vore ju hemskt om något annat land i hela världen skulle ogilla oss..
Idioti om ni frågar mig !
 
 
Jaja, det är fint väder idag, dock inte så fint att det går att ligga och pressa i solen. Synd, för det var mina planer idag.
Lite senare idag tänkte jag åka bort till stallet och hoppa Sunnie. Jag tror till och med att vi kan rida i Johannas padock idag och det underlättar ju enormt. Det ska bli så kul och jag tror Sunnie håller med mig.
 
Jag betalade nyss av det sista på min bil förresten så nu är den alldeles min egen ! Underbar känsla, och dom känslorna jag har för den bilen alltså, kärlek ♥
Igår fick jag äntligen städat den men jag blir fortfarande lika äcklad av att vistas i den. Inte jättekul och med tanke på vad jag skrev två rader upp så vill jag ju heller inte sälja den. Jag får väl hoppas att det försvinner..
 
Dessutom fick jag satt in pengar på Tävlingsdatabasen så nu är det bara att anmäla iväg till tävlingar. Tävlingar jag har tänkt åka på är Essunga den 29/6 och Östadkulle den 27/7 och då kör vi nog debut i 1.10 ! Waaah, nervöst att ens tänka på xD
Apropå det ska jag lägga ut tävlingsplaneringen för i år, det kan jag pilla med nu :)
 
 
Be right back då :)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Väx upp

2013-06-06 @ 14:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0