Fredag

Uppdateringen går verkligen upp och ner här på bloggen, haha ! Men jag tror det kommer bli bättre ju mer Sunnie kommer igång. 
 
Efter att det snöade i förrgår så verkar det som att våren har kommit tillbaka, dock en kallare variant än innan. Men så länge solen skiner är jag glad !
 
Sunnie vilade måndag och tisdag, i onsdags red vi i halvt om halvt snöstorm och igår red vi i solnedgången, jättemysigt ! Igår var hon för övrigt superfin, slappnade av och hade en bra bjudning framåt. Jag hoppas på samma samarbetsvilliga häst idag.
Nu ökar jag på traven succesivt för varje dag som går. Imorgon har hon travat i en vecka och jag har tänkt trava henne i en vecka till innan vi lägger till korta galopper. I vecka 5 av igångsättningen hoppas jag att vi ska kunna åka till ett ridhus och travhoppa och rulla på låga hinder i galopp. 
 
Från och med igår har Sunnie dessutom fått nya accesoarer i hagen och vid ridning. Hon har fått sprickor i båda framhovarna vilket kan bero på slag på kronranden, så för att förhindra att det blir värre så går hon nu med ett par boots. Just nu går hon med tråkiga svarta gummiboots så om det blir en trip till Ullared nästa vecka så får jag kolla efter såna där guldiga eller silvriga boots från Catago. Då kan hon känna sig lite finare, i alla fall i ridningen ;) 
 
Nu ska jag skriva ihop ett preliminärt ridschema och kolla på några gamla filmer innan jag sticker till stallet. 
 
 
Vilken snygg person i spegeln ! Oh right, that´s me ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0