Lite kort om igår

Gårdagen var den bästa dagen på länge. Jag spenderade 4 timmar i stallet och tog det lugnt med allt.
Hovslagaren kom ut och plastade Sunnies hovsprickor så nu har även hon nagellack ! Dock är färgen gul och det är inte riktigt hennes färg ;)
Sen tänkte jag rida ett riktigt trimpass där hon skulle bli ordentligt loss och genomriden inför tävlingen imorgon. Men när jag hoppade upp och började rida så gick hon som en klocka. Skänkelvikningar, öppnor övergångar och tempoväxlingar, allt bara satt som det skulle ! Så det blev en kortare ridtur än tänkt, för det är ju onödigt att nöta på saker som redan sitter. Gissa om självförtroendet höjdes ett snäpp inför tävlingen :)
Efter ridpasset fick Sunnie beta gräs för hand och mysa i solen. 
 
När Tompa slutade jobbet så hade vi en jättemysig kväll med grillning, cider och pilkastning. Ja, igår var det en riktigt love life-dag och den hänger i även idag. Jag bara sprudlar av glädje och är förväntansfull för alla roliga saker som är inplanerade i framtiden. 
 
Imorgon är det ju tävling (det har nog ingen som läst min blogg missat, haha) och på kvällen åker jag och Tompa till Trollhättan för att äta och kolla in crusingen. Sen åker vi vidare till Vänersborg och kollar på Fast 6. Den ska tydligen vara grym !
 
Nästa helg åker vi till Liseberg på lördag och är där hela dagen. På kvällen åker killarna till Casino Cosmopol och då går jag och Sanna ut någonstans i Göteborg och har tjejkväll. 
 
Om en månad är det midsommar som ska spenderas med vänner på en liten ö i Vänern. 
En vecka efter det är det Jordgubbens dag och det är ju alltid lika grymt.
 
Dessutom firar jag och Tompa 5 år denna sommaren och förhoppningsvis kommer vi iväg till Stockholm för att fira det ordentligt. 
 
 
Ett ord: Detta kommer bli en riktig supersommar ! ♥
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0