Söndag

Röd dag idag vilket betyder att jag får ha Tompa här hemma hos mig hela dagen ! Han ligger dock fortfarande och sover så så roligt var det.
 
Jag vaknade upp imorse med känslan av att jag börjar bli sjuk igen och det tvärvägrar jag ! Om vi ska tävla den 25e så måste vi träna ordentligt fram till dess. Så idag ska jag hålla mig inne så mycket jag kan och istället för att rida Sunnie så ska jag longera henne. Så hoppas jag att jag är bättre imorgon.
 
De senaste dagarna har Sunnie gått lite hårdare och en hel del konditionsträning för att få upp flåset.
I förrgår red vi till grushålan och klättrade. På vägen dig var hon så himla löjlig och var rädd för precis allt så jag blev arg på henne och red henne ganska tufft en bit, med övergångar och tempoväxlingar. Det var det som behövdes för att Sunnie skulle bli mjuk och fokuserad på mig för resten av passet gick hon som en klocka. Det är tråkigt bara att vi inte kommer dit så ofta utan att jag behöver bli arg på henne..
 
Igår trotsade jag och Sunnie regnet och red ut på en konditionsrunda i skogen. Då var hon lika fin hela passet som hon vart på slutet av passet dagen innan, och utan att jag behövde behövde säga till henne. Då känns det att arbetet jag gör faktiskt tar oss framåt i träningen och gör skillnad och det är kul !
 
Idag blir det som sagt longering för Sunnies del och det kan nog vara skönt för henne att slippa ha mig på ryggen en dag.
 
 
Idag händer det annars inget speciellt. Jag ska njuta av att ha min pojkvän hemma och vila upp mig. Lite stallvistelse på det och det blir den perfekta dagen !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0