Wow, vilken häst !

Jag måste bara börja detta inlägget med att skriva att min häst är grym !
Idag hade vi det bästa ridpasset på jag vet inte hur länge och jag kunde inte vart nöjdare.
 
Vi tränade på öppna och Sunnie var allert, koncentrerad och fokuserad på mig under hela passet. Hon var inte stark och jag kunde använda små och lätta hjälper både framåt och bakåt och hon lyssnade hur bra som helst. Jag är en oerhört stolt ägare idag kan jag säga !
 
Igår skrittades Sunnie för hand och i söndags så hoppades hon. Då hoppade vi 1.15 (!) och jobbade med travbommar och olika galoppsprång på en linje. Det känns bra inför tävlingen.
 
 
Bild på Sunnie idag.


Idag hade jag en utav mina sämre jobbdagar någonsin och kände mig nästan gråtfärdig en tid på jobbet. Men när jag kom hem lyckades jag vända humör totalt och blev otroligt motiverad. 
Jag mockade stallet och friserade och pysslade om Sunnie innan jag hoppade upp och red ett underbart ridpass.
När jag kom hem lagade jag mat till mig och Tompa, plockade undan tvätt, dammsög och fyllde i papper. Dessutom hann jag höra av mig till några nära och kära så jag känner mig rätt så produktiv med tanke på att jag slutade kl 17 :)
 
 
Imorgon ska jag åka bort till ett annat stall för att rida några hästar. Någon som kan gissa vilket stall det gäller ? ;)
 
Nu ska jag äta lite glass och kolla på Cougar Town som går på 5an och sen ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Den är fullbokad, minst sagt !
God natt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0