Årets första snö..

.. och den håller redan på att regna bort. Vad är vitsen med att det kommer snö som smälter bort på några dagar ? Jaja, jag som egentligen inte vill ha snö än borde väl vara glad men Sunnie har redan fått på sina snösulor så come on winter, give me what you´ve got ! ;)
Jag längtar lite till snön, å Duffs vägnar, då han älskar snö och rullar sig direkt han kommer ut varje morgon det ligger snö på backen. Dessutom brukar han köra ner halva huvudet i snön och promenera runt så några steg så att han får snö i hela anskíktet. Söt häst det där !
 
 
 
Se bara så glad han ser ut !
 
Jag började dagen idag med att försova mig. Som tur var sov jag bara en halvtimme extra innan jag vaknade av mig själv men hästarna var lagom otåliga ändå och ville komma ut.
Jag har inte bestämt mig om jag ska rida idag eller inte. Det är ju bara att brodda på och ge sig ut i slasket men jag får se om min rygg klarar det helt enkelt. 
 
 
Igår började jag förresten min karriär som lärare. Det är inte riktigt så seriöst som det låter dock, utan jag hjälper en yngre bekant med sina läxor och finns där som stöd. Spännande och lite kul att läsa tyska igen, det var några år sen.
 
Nu ska jag se om jag kan leta fram någon lunch, min mage kurrar !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0