God morgon

Som vanligt så kunde jag inte somna om efter att Tompa åkt till jobbet så jag drog på mig stallkläderna och åkte till stallet och släppte ut hästarna. Dom var pigga och glada och började morgonen med ett rejs till längst ner i hagen. Inte som igår då jag släppte ut dom 5.30 och nästan fick släpa dom ut i hagen för att dom var så morgontrötta, haha !
 
Idag har jag planerat att rida till grushålan och klättra med Sunnie. Hon behöver stärka sina ryggmuskler mycket mer och det har vi jobbat med det sista. Jag rider henne mycket i låg form, hoppar studsserier en gång i veckan och nu när blinningarna har försvunnit för i år så att vi kan rida till grushålan så ska vi lägga till klättring bland dom stärkande övningarna. 
 
I eftermiddag ska jag åka bort till Johannas stall och jobba med unghästarna. Förhoppningsvis får jag med mig Tompa, annars får jag lösa det själv helt enkelt. Nu får det bli hårdträning för Salsa och Obamas del, dom måste vara näst intill helt inridna innan snön kommer, då får dom sin vila. Men dom ger mig en utmaning kan jag lova.
 
Nu på förmiddagen ska jag passa på att kolla på Gossip Girl och skriva några blogginlägg så kika in om en liten stund igen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0