Kvällssnack

Nu är min hästeftermiddag över för idag och det enda som är kvar att göra idag är att ta in hästarna om en stund. 
 
Sunnie kändes fräsch och var med på noterna idag, hon är redo för tävling med andra ord ! Tävlingen börjar inte förrän 12 så den sista putsningen och packningen gör jag imorgon. Sunnie är nyfriserad och fin men ska ryktas länge så att hon får upp den glans hon tappat nu när täcket ligger på dygnet runt.
Jag har inte bestämt mig om jag ska rida i kavaj eller inte. Kavaj är ju alltid snyggast men då den är mörkbrunrandig så är den lite svår att matcha när all annan utrustning är svart. Dessutom så rider jag med säkerhetsväst så den täcker ju största delen av kavajen ändå.
 
Det är inte bara Sunnie som är taggad för tävling, jag ser verkligen fram emot morgondagen och Trollhättans fina anläggning. Jag har enbart tävlat där en gång och det var på min D-ponny Nora för typ 8 år sen. Då ramlade jag av på sista hindret men var överlycklig för att vi kommit över en av dom stora oxrarna i banan på första försöket, haha ! Ramlar jag av imorgon lär jag inte vara lika glad ;)
Nu när jag tänker efter så har jag faktiskt tävlat terräng på TFRK med en ponny som hette Sheriffen. Vi var felfria och eftersom han var unghäst så fick jag vara med på min första prisutdelning. En underbar ponny som vi var påväg att köpa men jag bestämde mig i sista stund för att ha kvar min dåvarande ponny Ellen istället. Om det var rätt eller fel val är svårt att säga men jag har lärt mig massor på mitt lilla busfrö till C-ponny kan jag lova ! Och tillslut så stog vi som vinnare med laget i allsvenskan div II, det var en upplevelse.
 
Nej, nu svamlar jag iväg om allt möjligt. Jag som bara skulle kika in och berätta hur tävlingssugna jag och Sunnie är. Nu ska jag och Tompa åka in till Vara för att köpa tacos och mackor tills imorgon. 
Håll tummarna för att vi kommer hem med bra resultat och bra rundor imorgon !
 
 
 
Suddig gammal bild på min fina ponny Nora ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0