Sjuk, snart en hel saab igen & en hoppglad häst

Hur lyckas jag ? Alltid när jag blir sjuk så lyckas jag pricka in den/dom dagarna jag ska jobba. Idag jobbade jag i två timmar innan jag åkte hem och som det känns nu så kommer jag inte orka jobba imorgon heller. Typiskt..
 
Jag har i alla fall sovit halva dagen och jag som har svårt för att sova länge annars måste verkligen vara sjuk. Om en stund kommer Tompa hem och då ska han hjälpa mig med hästarnas vatten, strö och foder så att jag bara behöver mocka. Sen ska vi åka och hämta hem en ny bil som vi köpte igår. Visst fan kan vi vara spontana, särskillt när den kostade mindre än skrotpriset, haha !
Imorgon åker Tompa och hämtar en kamkedja till saaben så förhoppningsvis är den rullande igen imorgon kväll. 
 
 
Hoppningen igår gick både bra och dåligt. Innan jag och Sunnie kom igång ordentligt så vände jag bort från ett räcke några gånger då jag inte fick med mig henne ordentligt i svängen och därför inte kunde se något avstånd. Annars så hoppade hon riktigt fint igår, med mycket luft och rygg.
Förutom på ett räcke där hon var i med frambenen. Då blev hon så arg att hon drog en lång bockserie efter hindret och eftersom hon nu har lärt sig att bocka så var det nära att jag fick tugga grus. Kul att hon visar lite liv i alla fall !
 
Nej, jag får ju inte fram något vettigt sammanhängande inlägg så jag tror jag avrundar här. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0