Hästig dag

Idag har jag vart ledig och helt vigt min dag åt hästarna.
 
På morgonen åkte jag till stallet och tog upp hästarna i den lilla hagen. Dels för att Sunnie helst inte ska röra sig för mycket och för att spara på hagen som nu är dyngsur av allt regn som har kommit. 
 
Sen åkte jag vidare till Johanna och red Obama första gången sen sommarvilan. Efter lite bockningar kunde jag sitta upp och skritta honom en stund och han var jätteduktig. Nästa gång kör vi lite trav också !
 
Efter det satte jag mig i bilen igen ock åkte till My. Där tog vi ut sto och föl på en kort promenad för att förbereda dom lite inför söndag och det gick kanon. Vi intog en snabb lunch hemma hos My innan vi återigen satte oss i bilen och åkte till stall nummer tre, Gieselas.
Där red jag Xantippa och jag skulle nog vilja påstå att jag hittade lite fler knappar idag. Så himla trevlig häst som jag kommer lära mig mycket på ! 
 
Nu på kvällen har jag och Tompa vart en sväng i Vara och sen i stallet för att mocka och ta in hästarna. Nu ska vi laga hamburgare (halv tio på kvällen liksom men det är standard för oss) och sen är det väl dags att sova antar jag. Imorgon är det en fullspäckad dag på minuten så jag hoppas på att vara utvilad. 
 
 
 
Mitt fina hjärta <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0