Farliga bilar och trasiga mobiler

I ett grått och mulet väder skrittade jag och Sunnie en runda på ca 50 minuter idag. Det märks att jag inte har ridit på ett tag, jag får träsmak i röven direkt alltså ! Förhoppningsvis går det över sen när vi börjar trava lite. 
Sunnie var i alla fall pigg och glad och tyckte att det mesta var läskigt. Särskillt bilarna som står hemma på stallplan, dom är värst. Jag vet inte varför hon har utveckat en rädsla för bilar, det känns rätt otroligt så som vi vant henne med bilar och crossar tidigare. Men det har hon helt glömt bort och alla bilar, stillastående eller i rörelse spelar ingen roll, kan helt plötsligt sluka henne hel. Det hade vart kul att veta vad min lilla hoppetossa har i tankarna ibland..
 
Nu under kvällen fick jag och Tompa besök av Denny som fick en kopp kaffe och åkte med oss och åt kvällsmat på Donken. 
För övrigt så har jag och Tompa lyckats göra sönder båda våra mobiler så att dom inte går att ladda så imorgon åker dom båda in på lagning. Därför kommer jag vara utan mobil hela dagen imorgon, den kommer ju dö eftersom den inte går att ladda, och det kan bli lite spännande. Jag är ju inte direkt beroende av mobilen och jag kommer ju vara hemma större delen av dagen imorgon och har ju då tillgång till tex Facebook via datorn. Men det kommer kännas tomt att inte ha någon säkerhet när jag är ute och rider eller kunna lyssna på musik när jag mockar. Jaja, förhoppningsvis gäller det bara för en dag.
 
Nu ska jag hoppa i säng och blir förhoppningsvis väckt av våran klockradio imorgon bitti. Jag har nog aldrig vaknat till en sån innan så någon gång ska ju vara den första ;)
God natt !
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0