Sälen

Hej på er !
Jag har inte hunnit skriva något sen innan jag åkte till Sälen då jag jobbat måndag, tisdag och onsdag. Men nu är jag ledig till tisdag och bloggen kommer uppdateras som vanligt.
 
Jag hade en jättemysig helg i Sälen. Egentligen så gillar jag inte alls snö men när jag vet att det bara är för några dagar och att jag då inte behöver vara i stallet så går det bra. Dessutom så är mysfaktorn så hög i Sälen, jag bara älskar det !
 
Vi kom upp på fredag kväll och sa hej på alla i stugan. Sen la vi oss ganska direkt för att orka åka så mycket skidor som möjligt på lördagen.
Vi gick upp på lördagen och hyrade skidor och köpte liftkort (svindyrt för övrigt !) och jag och Tompa gav oss ut i backarna. Det gick rätt så fort att komma in i hur jag skulle åka och jag var inte alls så dålig som jag trodde, haha ! Tompa var duktig han också och efter en stund mötte vi upp resten av folket i stugan och åkte allihop. 
På kvällen åt och drack vi gott och spelade monopol in på småtimmarna. På söndagen åkte jag och Tompa hem halv 9 och så var den helgen över. Vi spenderade 10 timmar i bil bara för att komma dit och hem, tur då att jag fortfarande älskar att åka och köra bil så jag tyckte bara att det var roligt, plus att jag fick lite ensamtid med Tompa ♥
Däremot var jag inte lika glad över att komma hem och se att det var snö hemma också. Den kunde ju stannat i Sälen tyckte jag..
 
 
Idag är som sagt min första lediga dag denna veckan och jag har sprungit runt och plockat undan julsaker och städat halva förmiddagen. Bra metalmusik i högtalarna så går det lätt och smidigt !
I eftermiddag ska jag till stallet och pyssla om mitt hjärta och ikväll har jag och Tompa inplanerat mys med tacos, fruktsallad och O.C. Det känns som en bra torsdag det här !
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0