Fullt frukostbord, race och ridpass i hagen

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med tävlingsfilmerna. Youtube krånglade igår så jag kunde inte ladda upp filmerna och idag har jag inte haft tid. 
 
Igår kväll åkte vi runt i halva Västra Götaland och hämtade upp folk och dryck. Till slut fick vi med oss Fredrik, Denny och Evelin hem till mig och Tompa för att grilla och tjöta. Det blev ganska sent innan vi gick och la oss så det var lite segt att gå upp imorse. Men det var mysigt att sitta fullt bord och äta frukost !
 
Efter vi skjutsat hem alla till sig så åkte jag bort till stallet, svidade om till ridkläder, tog på mig solglasögon och red ett trimpass i hagen. Så fin hon var ! Vi tränade mycket skänkelvikning i skritt och trav, vilket hon gjorde galant och jag själv får en guldstjärna för att jag behöll en mjuk hand. I galoppen tränade Vi bara tempoväxlingar från mellangalopp till samlad galopp samtidigt som jag försökte få henne att behålla takten. I vänstergaloppen går hon bra när jag samlar men i högergaloppen blir hon lite tvåtaktig. Men det är bara att träna vidare !
 
Nu har jag gjort ännu ett klädbyte för att åka på kalas hos Tompas bror och sen åker vi vidare till Skara och race. Det är fullspäckade dagar nu !
 
 
 
 
 
 
 
 
Världens finaste häst ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0