Dagens ridtur

Idag har jag åkt med Tompa på jobbet och det var så lugnt att vi till och med kunde ta lunch och sitta ute i solen och äta glass. Jag bara älskar vårvädret som är nu alltså !
 
När vi kom hem åkte vi vidare till stallet och red ut Sunnie. Vi tog det lite lugnare idag och red i kanske 30 minuter, och förutom lite skänkelvikningar i skritten så var det enda kravet jag hade på henne att hon skulle gå i form. Hon var mjuk och fin, lite segstartad innan hon kom igång ordentligt i traven, men annars väldigt samarbetsvillig. 
I den sista galoppen så lutade jag mig framåt och klappade henne med båda händerna på varsin sida av halsen och då sänkte hon huvudet och frustade och tyckte att hon var så duktig. Min fina skatt ♥
 
Imorgon ska vi ut i skogen för att klättra och bara latcha runt lite, inga krav alls. Jag ska eventuellt till Johanna för att rida unghästarna också, det ska bli kul.
 
Nu har jag och Tompa precis ätit pannkakor och ska sätta på en bra film. Gud vad jag älskar sambolivet, det finns inget bättre !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0