Limo och bensinstopp

God morgon ! Eller det är det alldeles för sent för va ?
 
Vilken jävla natt alltså !
Jag och Tompa åkte med Jim och Emelie i deras 940-limo till en fest i Trollhättan igår och efter att killarna kopplat ljud i flera timmar så kom vi äntligen iväg.
Första problemet stötte vi på redan i Främmestad där bilen började gå riktigt dåligt. Efter en snabb check så körde vi ändå vidare mot Trollhättan. 
När vi vart på festen en stund så började det bli bråk och för att undvika det så samlade vi ihop folket och åkte vidare för att äta. När vi sen skulle ströga vidare så blev vi stannade av polisen som sa att det slog gnistor efter limon och att bilen luktade något fruktansvärt bränt och efter ännu en check så visade det sig att avgassystemet hade lossnat och hängde och släpade under bilen. Då var det dags att åka hem helt enkelt.
 
När vi släppte av första gänget hemma hos sig så började det ryka i hela bilen och vi fick med oss en brandsläckare ifall det skulle börja brinna. Men det behövde vi inte oroa oss för särskillt länge för i Främmestad fick vi bränslestopp och blev stående tills vi fick tag i en som kunde komma med bensin. Efter det kom vi äntligen hela vägen till stallet för att släppa av Emelie och Jim och eftersom klockan var 5 vid det laget så passade vi på att släppa ut hästarna.
 
Nu är jag och Tompa ute på äventyr och när vi kommer hem så ska jag slänga mig i sängen och sova ikapp några timmar. Middagen ikväll ställde vi in och tar stallet ikväll istället, jag ska lyckas vara människa på jobbet imorgon och 15 lekglada/bråkande barn ska underhållas i 9 timmar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0