Dagens Husaby

Gillar rubriken ! Vi är där så ofta att det faktiskt går att skriva så.
 
Nu är dagens besök på Husaby över och Sunnie går hemma i hagen igen.
Hon har skött sig nästan helt exemplariskt idag, förutom vid lastningen imorse då hon inte ville gå på först. Men med lite hjälp av Emelie och en lina så gick det ändå ganska fort.
När jag lastade henne på vägen hem däremot så stannade hon till lite på lämmen innan hon gick rakt på. Det såg ut som hon tänkte: "Hon får ju alltid på mig ändå tillslut så det är väl lika bra att gå på med en gång". Då fick hon massa beröm och pussar !
 
Tyvärr så har hon blivit väldigt orolig när hon åker transport. Trampar nästan konstant och när lastbilar kör om så känns det som hon är på väg ut ur transporten. Typiskt nog blev vi omkörda av lastbilar säkert åtta gånger idag så Sunnie dröp av svett när vi kom hem. Det är nästan så att jag skulle behöva raka henne enbart för transportturerna..
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och äta lunch innan jag ska bort och hoppa in för mamma på jobbet en stund. Hela 45 minuter ska jag jobba, haha ! Men jag tänkte passa på att ta en fika med tjejerna när jag ändå är nästan i Nossebro :)
 
 
 
Det snygga ekipaget imorse när det fortfarande var ganska mörkt ute. Det syns inte på bilden (såklart, eftersom den typ är kolsvart) men Audin matchar bra till dom silvriga dekalerna på transporten ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0