God morgon

Jag hade en jättemysig eftermiddag med tjejerna igår och Evelin stannade till sent och kollade på film och åt pizza. Förmiddagen däremot var inte lika rolig med möten och förläsning men det överlevde jag.
 
Nu är jag, mamma och mormor på väg till Lidköpings sjukhus för att hälsa på morfar som fortfarande ligger kvar där. Trots bortopererad gallblåsa så har han fortfarande ont i magen och är andfådd. Tydligen så har han lunginflammation också stackaren, och så har dom hittat något på hans lungor vid röntgen.. Behöver jag säga att jag numera går med en konstant panikkänsla i magen och blir gråtfärdig så fort mobilen ringer i rädsla av att det ska vara någon som ringer om morfar.
 
Min mormor och morfar betyder så otroligt mycket för mig. Min mamma fick mig när hon var väldigt ung så en stor del av min uppväxt har jag spenderat hemma hos mormor och morfar. Jag hade ingen kontakt med min pappa förrän jag var 15 år gammal så morfar har funnits där istället. Skulle det hända någon av dom något så kommer mitt liv aldrig bli detsamma igen.
 
Vissa dagar är lite tyngre. Idag är en sån dag. Tur att jag ska jobba några timmar i eftermiddag så jag får tankarna på annat håll för en stund.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0