Söndag

God morgon mina vänner ! 
 
Det blev ganska tight med tid igår kväll och jag kom precis hem från stallet när våra vänner kom. Lyckat, men jag var i alla fall inte sen ;)
 
Hästen vi kollade på igår var tyvärr inte Evelins nya stjärna. Men söt var hon, så förbaskat söt !
När vi kom hem från provridningen åkte jag och Tompa och krängde däck och stannade och sa hej på Kentha på vägen.
 
När vi var klara med det plus handling inför kvällen så skyndade jag iväg till Tessie. Jag trodde att hon skulle vara lite trött efter hennes och Mys träningspass i fredags men icke ! Hon var pigg och lite spänd, för det fanns ju faktiskt mycket att titta på på vägen. Vi red mycket skritt, lite trav och någon galopp och ibland slappnade hon av lite bättre. Tanken är att jag ska hinna rida henne även idag och idag får hon lite mer krav på sig :)
 
Jag åkte vidare till mitt stall för att rida Sunnie och jag hade sån lyx att Tompa hade henne helt klar med sadel, träns och reflexer när jag kom, eftersom det började mörkna. Tack hjärtat ! <3
När jag hade suttit på Tessie bara några minuter innan så kändes Sunnie som en älg att rida. Stora och långsamma rörelser till skillnad mot Tessie som är lite mindre och kvickare. Men annars kändes Sunnie fin ifår och hon jobbade på bra :)
 
När hästarma var intagna och nattade så åkte jag hem och kollade på skräckfilm med gänget. Som tur var så var det en mild skräckfilm som inte alls var så läskig så jag kommer överleva alla mörka kvällar framöver ;)
 
Om en stund ska vi cykla till skjutbanan som ligger bara en liten bit ifrån oss och sljuta lite olika gevär. Spännande och lite nervöst, sist vi höll på med vapen i våran umgängeskrets blev en person skjuten i huvudet/örat..
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0